Υπάρχουν πολλά οφέλη που παράθυρα αλουμινίου μπορεί να φέρει στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της μακράς ζωής τους.

Μακροζωία

Θα μπορείτε να απολαύσετε τα παράθυρα από αλουμίνιο όχι μόνο για χρόνια, αλλά και για δεκαετίες ως απίστευτα ανθεκτικά στα στοιχεία τους.

Μικρό πλαίσιο

Εάν θέλετε να αφήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο φωτισμό στο σπίτι σας ή απλά θέλετε να απολαύσετε τη θέα, τότε τα παράθυρα αλουμινίου απαιτούν πολύ λίγο σκελετό γύρω από την άκρη του γυαλιού. Αυτό αντιτίθεται στα ογκώδη πλαίσια άλλων τύπων πλαισίων παραθύρων, όπως το uPVC.

Ευέλικτος σχεδιασμός

Το αλουμίνιο μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί έτσι ώστε οι δυνατότητες σχεδίασης να είναι σχεδόν ατελείωτες και χάρη στη δύναμή του να μπορούν να στηρίξουν μεγάλους υαλοπίνακες.

Εύκολο στον καθαρισμό

Για να διατηρήσετε τα αλουμινένια παράθυρά σας ολοκαίνουργια, θα χρειαστεί μόνο λίγο σκούπισμα κάθε τόσο.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το αλουμίνιο είναι ένα απίστευτα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς στο σπίτι σας.

Χαμηλότερο κόστος ενέργειας

Όταν χρησιμοποιείται για να στηρίξει ένα μεγαλύτερο κομμάτι γυαλιού, τα κουφώματα αλουμινίου συμβάλλουν στη βελτίωση της μόνωσης του σπιτιού σας, επειδή το γυαλί είναι πολύ αποτελεσματικό μονωτικό. Παράθυρα αλουμινίου έρχονται επίσης εξοπλισμένα με ένα θερμικό σπάσιμο που μειώνει ή εμποδίζει τη θερμική ενέργεια που ρέει από ένα αγώγιμο υλικό σε άλλο. Έτσι, γυρίστε τη θέρμανση σας και μειώστε την κατανάλωση ενέργειας.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Η ικανότητά σας να διατηρείτε τη θερμότητα στο σπίτι σας, μειώνοντας την ανάγκη σας να βασιστείτε στη θέρμανση, είναι ένας τρόπος που τα παράθυρα από αλουμίνιο είναι ευγενικά στο περιβάλλον. Είναι επίσης ένα βιώσιμο υλικό που μπορεί να ανακυκλωθεί, αφήνοντας ένα πολύ μικρό αποτύπωμα άνθρακα.