Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. Εγκαθιστούμε γκαραζόπορτες κάθε τύπου ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Τύποι Γκαραζόπορτων ασφαλείας

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Μία μονοκόμματη πόρτα, όπως φαίνεται και από το όνομα της, αποτελείται ένα μοναδικό κι ενιαίο φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα, το οποίο και κατασκευάζεται ειδικά γι’ αυτή τη δουλειά. Το άνοιγμα της πόρτας γίνεται χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό με βραχίονες και ελατήρια, ο οποίος είναι πολύ απλός στη λειτουργία του και με λίγα κινητά μέρη. Επιπλέον, μπορεί να είναι τόσο χειροκίνητος όσο και αυτόματος. Η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, οπότε και θα πρέπει να έχει λίγο ελεύθερο χώρο από μπροστά για να κινείται σωστά.

πλεονεκτήματα:

  • Είναι πολύ πιο οικονομική από μία σπαστή.
  • Παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και λειτουργικότητας.
  • Εύκολη λειτουργία στην χρήση

Σπαστές γκαραζόπορτες

Οι σπαστές γκαραζόπορτες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς καθώς μπορούν να προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και χρηστικότητας. Μία πόρτα τέτοιου τύπου στην ουσία αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια ορθογώνιου και μακρόστενου σχήματος, τα λεγόμενα panels, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς μεντεσέδες και άλλες ενώσεις.Χάρη σε αυτό το σχεδιασμό τους, μπορούν να «σπάσουν» πράγμα που επιτρέπει την κατακόρυφη κίνηση τους .

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι σπαστές πόρτες είναι ο τρόπος ανοίγματος τους,Συγκεκριμένα, οι πόρτες αυτού του τύπου ανοίγουν προς τα πάνω πράγμα που συνδυάζεται με τη δυνατότητα ανάρτησης τους στο ταβάνι για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερος ελεύθερος χώρος τόσο μέσα σε ένα γκαράζ όσο κι έξω από αυτό, αφού δε χρειάζεται ελεύθερος χώρος μπροστά από την πόρτα για να μπορεί να ανοιγοκλείνει ελεύθερα.

Η τοποθέτηση μιας σπαστής γκαραζόπορτας μπορεί να γίνει σε κάθε γκαράζ, άσχετα από το μέγεθος της διόδου του. Ένα ακόμη σημαντικό προτέρημα της σπαστής γακαραζόπορτας είναι το γεγονός ότι κρατά τον καιρό και την βροχή μακριά από το γκαράζ και τα περιεχόμενα του χάρη στα μόνιμα και εξαιρετικά ανθεκτικά ελαστικά στεγανοποίησης που διαθέτει σε όλες τις πλευρές της.

πλεονεκτήματα:

  • Θα έχετε ελεύθερο χώρο μπροστά από το γκαράζ τον οποίο και μπορείτε να αξιοποιήσετε όπως θέλετε, για παράδειγμα μπορείτε να παρκάρετε άλλο αυτοκίνητο.
  • Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλο το ύψος και το μεγαλύτερος μέρος του πλάτους του ανοίγματος του γκαράζ σας, κάτι πολύ σημαντικό για όσους έχουν μεγάλα οχήματα.
  • Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα προκειμένου να ταιριάξουν με κάθε αρχιτεκτονικό αλλά και διακοσμητικό στιλ

Αυτόματη γκαραζόπορτα:

Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές για γκαραζόπορτες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προσφορές μας εδώ.