Τοποθετούμε κάγκελα σε σκάλες,μπαλκόνια,πισίνες και δημόσιους χώρους. Παρακάτω θα δείτε τύπους κάγκελων που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας επιλέγοντας τις παροχές των υπηρεσιών μας.

Κάγκελα Αλουμινίου

Σύστημα κάγκελων πολλαπλών εφαρμογών, εξαιρετικά ανθεκτικά ακόμα και σε έντονα διαβρωτικό περιβάλλον (παραθαλάσσια μέρη). Kατάλληλα τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς.

Βασικά πλεονεκτήματα του ανοδιωμένου αλουμινίου:

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και σε έντονα διαβρωτικό περιβάλλον
  • Ο χρωματισμός του αλουμινίου παραμένει αμετάβλητος και δεν ξεφλουδίζει
  • Απλή και εύκολη συντήρηση

Γυάλινα Κάγκελα

Τα γυάλινα κάγκελα είναι η πιο σύγχρονη πρόταση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αποτελούν τη τέλεια λύση για βεράντες και μπαλκόνια χωρίς κολώνες και διαχωριστικά. Η κατασκευή τους διαφέρει ανάλογα με το στυλ του χώρου και συνδυάζονται εύκολα με υλικά όπως μέταλλο και ξύλο.

Τοποθετούμε γυάλινα κάγκελα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα οποία τοποθετούνται σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι τα συμβατικά και επίσης η συντήρηση τους είναι πολύ πιο εύκολη.

Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται στα γυάλινα κάγκελα έχουν πάχος από 10-38mm ανάλογα με την χρήση και τις διαστάσεις τους (π.χ. ύψος κάγκελου) και είναι τύπου triplex ή triplex securite.

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.